Fordelene ved portalen er mange Udbyd en opgave

Udnyt tiden bedre og få en nemmere hverdag

Komponentpriser gør din hverdag som konstruktør, designer, indkøber eller produktudvikler meget nemmere. Du kan nu få tilbud på fremstilling af dine komponenter et samlet sted. Du skal kun én gang uploade projektet, kun ét sted se på spørgsmål fra leverandøer og kun et sted se og sammenligne tilbud. Det er nemmere end først skulle finde 5 leverandører, sende mails til 5 leverandører, besvare de samme spørgsmål fra 5 leverandører og tilmed holde styr på det hele i en måske velvoksen mailboks. Med komponentpriser har du alt samlet et nemt overskueligt sted.

Reducer dine omkostninger

Få altid et tilbud med rette markedspris på dine komponneter frem for “billigst efter regning” hos dem du kender!

Alle kender det, man har en travl hverdag, hvor projekter skal være hurtigt færdige, eller du har tusindvis af komponenter at bestille, og får måske ikke altid spurgt om 3 alternative tilbud. Det giver ikke plus på virksomhedskontoen i længden. På komponnetpriser.dk er det så nemt at lave en udbudsrunder på dine komponneter, at der ikke er nogen undskyldning for at lade være.

Udbyd til de virksomheder du kender

Du kan altid selv styre, hvem du udbyder opgaver til. Alle, foretrukne leverandører eller prækvalificerede.

Man kan oprette en liste med foretrukne leverandører. Er du f.eks. en virksomheder, der har 6 gode leverandører til at løse opgaverne, kan man tilføje disse under foretrukne leverandører. Når du laver et udbud, kan du vælge kun at udbyde til dine foretrukne. På den måde kan du fastholde dine nuværende leverandører, men stadig få tilbud fra dem på en nem og simpel måde.

Find nemt nye dygtige leverandører

Har du svært ved at finde de rigtige leverandører i forhold til kompetencer eller ressourcer?

Med komponentpriser.dk’s leverandørerdatabse finder du nemt de helt rigtige leverandører. Bare send en opgave i udbud. Leverandørerne med det rette kompetencematch vil give tilbud på opgaven, og du sparer i timevis på at ringe rundt for bare at finde et par stykker, der vil give tilbud på din opgave.

Opnå den kvalitet du har brug for

Har din virksomheder prøvet at source komponenter i Kina, polen mm. og har I haft problemer med leverancer og kvaliteten?

Komponentpriser har udelukkende dygtige danske underleverandører, som abonnementer. Formatet hvor alle opgaver sendes i udbud sikrer, at du får konkurrencedygtige priser på komponenter i god kvalitet. Oplever du problemer med en leverandør, er der en funktion på siden, du kan bruge, så du ikke udbyder til denne mere.