Udbyd opgaver og få gode priser (helt gratis) Udbyd en opgave

Udnyt tiden bedre og få en nemmere hverdag

Komponentpriser gør din hverdag som konstruktør, designer, indkøber eller produktudvikler meget nemmer. Du kan nu få tilbud på fremstilling af dine komponenter et samlet sted. Du skal kun én gang uploade projektet, kun ét sted se på spørgsmål fra leverandører og kun et sted se og sammenligne tilbud. Det er nemmere end først skulle finde 5 leverandører, sende mails til 5 leverandører, besvare de samme spørgsmål fra 5 leverandører og tilmed holde styr på det hele i en måske velvoksen mailboks. Med komponentpriser har du alt samlet et nemt overskueligt sted.

Reducer dine omkostninger

Få altid et tilbud med rette markedspris på dine komponenter frem for “billigst efter regning” hos dem du kender!

Alle kender det, man har en travl hverdag, hvor projekter skal være hurtigt færdige, eller du har tusindvis af komponenter at bestille, og får måske ikke altid spurgt om 3 alternative tilbud. Det giver ikke plus på virksomhedskontoen i længden. På komponentpriser.dk er det så nemt at lave en udbudsrunde på dine komponenter at der ikke er nogen undskyldning for at lade være.

Udbyd til de virksomheder du kender

Du kan altid selv styre, hvem du udbyder opgaver til. Alle, foretrukne leverandører eller prækvalificerede.

Man kan oprette en liste med foretrukne leverandører. Er du f.eks. en virksomhede der har 6 gode leverandører til at løse opgaverne kan man tilføje disse under foretrukne leverandører. Når du laver et udbud kan du så vælge kun at udbyde til de foretrukne leverandører. På den måde kan du fastholde dine nuværende leverandører, men stadig få tilbud fra dem på en nem og simpel måde.

Find nemt nye dygtige leverandører

Har du svært ved at finde de rigtige leverandører i forhold til kompetencer eller ressourcer? Med komponentpriser.dk’s leverandørdatabase finder du nemt de helt rigtige leverandører. Bare send en opgave i udbud. Leverandører med det rette kompetencematch vil give tilbud på opgaven og du sparer i timer på at ringe rundt for at finde dem der vil give tilbud på din opgave.

Opnå den kvalitet du har brug for

Har din virksomhede prøvet at source komponenter i Kina, Polen mm. og har I haft problemer med leverancer og kvaliteten?

Komponentpriser har udelukkende dygtige danske underleverandører som abonnenter. Formatet hvor alle opgaver sendes i udbud sikrer, at du får konkurrencedygtige priser på komponenter i god kvalitet. Oplever du problemer med en leverandør, er der en funktion på siden du kan bruge, så du undgår dem i fremtiden.

Du har ligeledes dit personlige karaktersystem som du kan bruge på dine leverandører. Så kan der ved fremtidige udbud kontrolleres hvem der har fået gode og dårlige karakterer tidligere.