Masser af fordele Opret leverandør

Som leverandør på komponentpriser vil du opleve mange fordele der kan øge din forretning.

Komponentpriser.dk er den udbudsportal inden for maskinbranchen der håndterer de små til mellemstore danske virksomheder, der baserer deres komponentproduktion på underleverandører.

Ved at have abonnement hos komponentpriser får du mulighed for at se og byde på opgaver du ellers aldrig ville se, og få udvidet din kundekreds.

Udbyderne består af en blandet skare. Der er udviklingsingeniører, der køber egendesignede komponenter til prototyper og 0-serier. Der er designere, der designer et smart plastemne der skal i produktion. Der er indkøbere der til hverdag håndterer store mængder komponentindkøb og har brug for en simpel portal til at udnytte dette.

Nogle udbydere har svært ved at finde de rette leverandører til den teknologi eller kvalitet de søger. Komponentpriser.dk gør det nemt at finde en leverandør til f.eks. en teknologi man normalt ikke bruger.

Er udbyderne glade for dig har din virksomhed mulighed for at blive deres foretrukne partner. Udbyderne vælger når der udbydes opgaver om det skal være til sine foretrukne partnere eller til alle. Nogle udbydere bruger foretrukne partnere  i op til 80% af udbudene og lader kun 20% blive udbudt til alle leverandører på portalen.