Få nye opgaver og kunder Bliv leverandør og få opgaver

Større omsætning og øget indtjening

På komponentpriser.dk kan du som leverandør give tilbud på udbud. Når du vinder udbudene øger du din omsætning og indtjening, og kommer samtidig i kontakt med nye kunder.

Komponentpriser.dk er udbudsportalen til maskinbranchen for små og mellemstore danske virksomheder, der får fremstillet komponenter af dig som underleverandør.

 

Brug mindre tid på opsøgende salgsarbejde

Ved at gøre det nemmere for udbydere af opgaver at finde de rigtige leverandører til deres opgaver, vil du som den rigtige leverandør kunne spare på dit nuværende salgsbudget, og alligevel få flere kunder.

Udbyderne er en blandet skare. Der er udviklingsingeniører, der køber egendesignede komponenter til prototyper og 0-serier. Der er designere, der designer et smart plastemne der skal i produktion. Der er indkøbere der til hverdag håndterer store mængder komponentindkøb og har brug for en simpel portal til at udnytte dette.

Nogle udbydere har svært ved at finde de rette leverandører til den teknologi eller kvalitet de søger. Komponentpriser.dk matcher udbydere med en leverandør til f.eks. en teknologi man normalt ikke bruger.

 

Bliv en del af komponentpriser.dk og høst fordelene

Ved at have abonnement hos komponentpriser får du som leverandør mulighed for at se og byde på opgaver du ellers aldrig ville se, og få udvidet din kundekreds.

Er udbyderne glade for dig, har din virksomhed mulighed for at blive deres foretrukne partner. Udbyderne vælger når der udbydes opgaver om det skal være til sine foretrukne partnere eller til alle. Nogle udbydere bruger foretrukne partnere  i op til 80% af udbudene og lader kun 20% blive udbudt til alle leverandører på portalen.